Team van het Chocoladehuys

Bij Het Chocoladehuys draait alles om vakmanschap, creativiteit en een flinke dosis gezelligheid. Ons team van gepassioneerde chocolatiers en verkoopexperts maakt elke dag een feestje van de lekkerste chocolade- en ijscreaties. Ontdek wie er achter onze meesterlijke producten staan, van de ‘Chocolade maestro’ die de mooiste bonbons en gevulde paaseitjes creëert, tot de ‘IJsschepspecialist’ die elke schep ijs met liefde en precisie bereidt. Elk lid van ons team brengt zijn of haar eigen unieke flair naar Het Chocoladehuys.

Yoni, Chef du chocolat’ – Schepper van Het Chocoladehuys, sinds 2017

,,Hoe fantastisch is het, als je van je hobby je werk kunt maken. Dat maakt werk elke dag een feestje. Dagelijks zorg ik ervoor dat iedereen zijn/haar werk kan doen, zodat klanten met onze inmiddels felbegeerde chocolade de deur uitlopen. Daarnaast organiseer ik workshops, waar iedereen blij van wordt. Mijn specialiteit is denken in oplossingen. In Het Chocoladehuys verkopen we geen ‘nee’. Ik ben trots op mijn team en dankbaar voor onze trouwe klanten. Mijn favoriet is de zelfgemaakte giandujah bonbon. Simpel, klassiek, maar vooral érg lekker.”

Tip van Yoni:

Onze noten met chocolade en de gevulde repen. Wij maken noten met chocolade in plaats van chocolade met noten. Lekker veel noten en een perfect uitgemeten laagje chocolade. Welke van de gevulde repen moet je geproefd hebben? Allemaal, natuurlijk!

Joke, ‘Chocolade gids & founder Chef du chocolat’, sinds de eerste minuut van het ontstaan

Elke dag geniet ik van de gemoedelijkheid en het werken met de jonge generatie. Als verkoopster voorzie ik klanten van de overheerlijke chocolade en bonbons. Daarbij help ik onze consumenten bij het samenstellen van het perfecte cadeau. Ik mag eveneens de uitstraling van de toonbank verzorgen. Wat ik zeer kan waarderen zijn onze heerlijke cointreau bonbons. Als ik Het Chocoladehuys mag samenvatten: Kunst en creativiteit in chocolade gegoten.

Tip van Joke:

Ik kan niet één product aanraden, alles is veel te lekker.

Dirk, ‘Choco-flake Specialist’, sinds 2019

Er zijn tientallen redenen waarom het leuk is om te werken in Het Chocoladehuys. Chocolade maken is een prachtig vak, mensen worden er blij van. Door onze warme sfeer en open keuken is er goed contact met de klanten. Daarnaast hebben we een fijn team, we hebben een sterke band met elkaar. Mijn hoofdtaak is de productie: het maken van chocolade. Het allerlekkerste vind ik de paaseitjes. Vooral advocaat en pistache. Ze zijn niet alleen goddelijk, maar zien er tevens oogstrelend uit.

Tip van Dirk:

Probeer zeker het Amarena-kers ijs! Ik heb nog nooit zoiets lekkers geproefd… behalve dan mijn geliefde melkflakes.

Marina, ‘Maître chocolatier’, sinds 2018

,,Ik werk graag met mijn handen. In de productie van deze chocolaterie kan dat naar hartenlust. Hier is immer bedrijvigheid en ieder seizoen en elke dag zijn anders. Het is mijn verantwoordelijkheid te overzien wat er allemaal gemaakt wordt en moet worden. Mijn specialiteiten zijn de vormbonbons, gevulde paaseitjes en het ijs. Ons ijs (heerlijk met chocoladehoorntje) is het lekkerste wat ik in Nederland ooit heb geproefd. Als ik aan Het Chocoladehuys denk, denk ik aan onze meesterlijke bonbons.”

Tip van Marina:

Caramel-pecan bonbon. De caramel, pecan en pure roomchocolade zijn de perfecte combi!

Heidie, ‘Cacao creatieveling’, sinds 2020

,,In Het Chocoladehuys komen klanten immer vrolijk binnen om iets leuks en lekkers te kopen. Elke week zijn onze winkel en het assortiment anders. Ik help de klanten en mag chocoladecadeaus bedenken en inpakken. Mijn creativiteit komt hier continue van pas. Creativiteit, lekker smullen en gezelligheid definiëren deze zaak. Ik ben een echte lekkerbek en heb dan ook niet één lievelingsproduct, eigenlijk is alles lekker. Van massief chocolade tot gevulde bonbons.”

Tip van Heidie:

Flikken de luxe, wat een smakelijk chocolaatje! Als tussendoortje of bij een kopje thee, maar ook voor op tafel met een feestje.

Daniëlle, ‘Maatwerk multi-talent’, sinds 2019

Wat een eer om al jaren deel uit te mogen maken van dit team. Ik houd me vooral bezig met de maatwerk bestellingen. Daarnaast ben ik een manusje van alles en multi-inzetbaar. Ik vind het zo mooi dat alle klanten die binnenkomen enthousiast zijn. Het kan me nooit druk genoeg zijn. Bij mij zeer geliefd zijn de chocoflakes, met dat product haal je een winnaar in huis. Al geldt dat voor al onze producten.

Tip van Daniëlle:

Notenchocolade puur, mijn ultieme favoriet!

Emma, ‘Allround chocolaatjes goeroe’, sinds 2020

,,Ik vind Het Chocoladehuys een grandioze werkplek vanwege de leuke taken en de gezellige sfeer. Mij vind je in de verkoop en waar nodig help ik mee in de productie. Hier werken de leukste collega’s. Mijn echte favoriet zijn de chocolademoppies, maar eveneens ons best verkochte product, de chocoflakes, wil ik niet onvermeld laten.”

Tip van Emma:

De chocolademoppies. Moppies is Volendams voor pepernoten. Zonde dat die niet het hele jaar door verkrijgbaar zijn.

Roos, ‘Choco-strateeg’, sinds 2019

Elke dag in Het Chocoladehuys is anders. We staan hier nooit stil, werken hard en de sfeer is super goed net als de band met collega’s en klanten. Onze winkel transformeert telkens mee naar de thema’s van het moment. Zo heb je constant andere producten en is het nooit saai. Mijn rol is de leiding nemen/geven in alle taken op het gebied van verkoop, inpak en het opnemen en verwerken van bestellingen. Hier worden alle wensen van klanten waargemaakt en dat maakt het zo speciaal. Je kunt hier álles krijgen, behalve een ‘nee’. Mijn favoriet? Het ijs en de caramel ganache hartjes.

Tip van Roos:

Ons zelfgemaakte ijs, omdat je de kwaliteit en verse producten goed proeft, wat zich onderscheidt van ander ijs.

Jim, ‘Productietijger’, sinds 2024

Werken bij Het Chocoladehuys voelt geweldig met zo’n gezellig team. Ik zorg dagelijks voor het vullen van de mallen en onze heerlijke choco-flakes. Caramelflakes zijn absoluut mijn favoriet! Voor mij staat Het Chocoladehuys voor pure verwennerij in chocolade. Het is elke dag een feestje om hier de allerlekkerste creaties te maken.

Tip van Jim:

Vergeet vooral niet de caramel flakes te proeven. Een heerlijke smaakbeleving die je niet mag missen!